Segueix-nos F Y T R
vaga ensenyament setembre 2012

Unió Obrera Balear anima els docents a estalviar per afrontar la vaga indefinida

Segons aquest sindicat, una mesura excepcional -TIL- requereix una resposta també excepcional. | ULTIMA HORA

| Palma |

Unió Obrera Balear (UOB) anima els docents a estalviar els pròxims mesos per poder afrontar la vaga indefinida el pròxim mes de setembre amb un petit matalàs econòmic. La UOB crida els 10.000 mestres i professors de Balears "a fer una guardiola amb les nòmines dels mesos de juny, juliol i agost per tal de poder afrontar la protesta indefinida".

Segons l'UOB, "a grans mals, grans remeis", en relació a la política educativa del Govern Bauzá. Un atac excepcional "requereix mesures excepcionals", i la vaga indefinida és, sens dubte, "una mesura excepcional, la més excepcional de totes que tenen els treballadors per defensar els seus drets i la seva dignitat professional".

Els atacs de Bauzá han estat tan forts i tan reiterats que "ha arribat l'hora de treure el Sant Crist gros a la processó per aturar els peus a tanta arrogància i tanta prepotència".

Des de la UOB recordaren que tot i les múltiples retallades que han patit les escoles i els atacs al professorat, el que ha acabat amb la seva paciència és la posada en marxa del Decret de tractament integrat de llengües el pròxim curs.

+ VIST