Segueix-nos F Y T R

Matas rep sobres en B a Sóller

Col·lectiu Albaïna

|

L'expresident balear, Jaume Matas, recordarà la visita d'aquest divendres a Sóller. Després de passar un dia pel Port es disposà a tornar a Sóller en tramvia, on hi tenia un vagó expressament guardat per a ell i les seves acompanyants, tal com explica el Col·lectiu Albaïna, en un comunicat.

Però el que no sabia és que en arribar a l'estació del tren, on hi tenia el cotxe aparcat, s'hi trobaria una quinzena de persones esperant per acomiadar-lo. Des del moment que s'ha aturat el tramvia fins que l'exministre ha aconseguit partir, passant pel còmic moment en què ha intentat avançar el tramvia sense èxit; ha hagut de sentir com l'escridassaven “lladre, corrupte i d'altres càntics”, explica el Col·lectiu. El batle de Sóller, Carlos Simarro, que també esperava a Matas, ha estat testimoni de tot el que ha passat. 

Durant la seva estada a Sóller, el Col·lectiu Albaïna ha aprofitat per entregar-li sobres en B com a símbol de protesta pels  doblers en negre que suposadament l'expresident també hauria cobrat de Luis Bárcenas, extresorer del PP.

L'escridassada, que ha estat convocada de forma espontània, i ha quedat diluïda quan Matas ha aconseguit partir, en direcció contrària.



+ VIST