Segueix-nos F Y T R

Camps defensa que no ha perdut «suport»

La consellera menorquina critica la "política destructiva" de l'oposició pel que fa al TIL. En canvi, el diputat socialista Antoni Diéguez, l'acusa de «repressió educativa»

La consellera d'Educació, Joana Maria Camps, i la portaveu educativa del Grup Popular a la Cambra, Aina Aguiló, en un moment del ple. | Joan Torres.

| Palma |

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, ha acusat aquest dimarts els grups de l'oposició de dur a terme una "política destructiva" i de "no mirar pels fillets".

La titular del departament d'Educació del Govern ha carregat contra l'oposició durant una interpel·lació parlamentària sobre el Decret de tractament integrat de llengües, afirmant que tant PSIB com MÉS "usen" els alumnes i no tenen "ni un mínim de sentit d'autocrítica o d'ètica".

A més, ha defensat les mesures de l'Executiu per imposar el trilingüisme, del qual ha dit que no té com objectiu "lluitar contra cap llengua", sinó que cerca "l'equilibri entre les tres".

«Repressió educativa»
Aquest parer confronta amb el del diputat del grup parlamentari socialista, Antoni Diéguez, qui ha acusat aquest dimarts la consellera menorquina de practicar «repressió educativa», a la qual cosa Camps ha respost que ells «no han perdut el suport social».

A més, el socialista ha acusat Camps d'aplicar una política educativa «que ha generat enfrontaments, que ha derivat en molta repressió i poca educació». «En el poc temps que duu en el càrrec ha demostrat que d'educació no en té ni idea però que per a la repressió té la capacitat necessària».

Tanmateix, Camps ha negat aquestes acusacions, i ha assegurat que la Conselleria «no practica cap tipus de repressió». «La Conselleria d'Educació entén que el suport social no l'ha perdut i que les urnes parlaran en el seu moment. Segurament hem aplicat menys repressió de la qual van aplicar vostès», ha replicat la consellera. «El que es necessita per a treure a Balears d'aquesta situació és negociar, més educació i menys repressió», ha respost el diputat socialista.

Relacionat
+ VIST