Segueix-nos F Y T R
#16S: vaga indefinida a l'educació

Els centres educatius reviuen avui les tancades de fa un any

Centres que secunden les tancades. | Plataforma Crida

|

Els centres educatius de les Illes reviuen avui les tancades de fa un any que es van produir a més d'un centenar d'escoles i instituts de l'arxipèlag. Sota el lema “28-N, tenim raons per obrir”, la Plataforma Crida en representació de l'Assemblea de l'Embut i Fapa Mallorca han tornat a convocar a les comunitats educatives a obrir els centres parlar d'educació.

L'any passat, tot i els intents d'Educació per evitar que es fessin les tancades, alumnes, professors i pares es tancaren als centres educatius i fins i tot alguns quedaren a dormir. Des de Crida i Fapa creuen que és el moment per obrir un nou espai de reflexió, per saber en quin punt està cada comunitat educativa i per decidir les noves passes a fer.

Els convocants asseguren que “una assemblea de centre ha de ser un exemple de democràcia als centres educatius, la mateixa democràcia que ens volen llevar amb les properes reformes que preveuen la pèrdua de competències dels consells escolars entre altres perles”.

Per facilitar aquest esdeveniment, s’ha posat a l’abast de les comunitats educatives el material documental i audiovisual necessari per treballar els temes que més ens preocupen dins cada centre i d'actualitat. Així cada comunitat educativa treballarà d'acord amb les característiques que defineixen la seva personalitat dins de les seves possibilitats.

Assemblea de docents d'Inca
L'assemblea de docents d'Inca ha organitzat una sèrie d'actes per establir de nou un espai de reflexió per fer balanç de tot aquest darrer any i saber en quin punt es troba cada comunitat educativa i decidir les noves passes a fer.

A les 17 a l'IES Berenguer d'Anoia tendrà lloc l'assemblea de docents. A les 19 a la Plaça d'Espanya hi haurà una concentració davant el consistori i a les 21 hores es farà un sopar de germanor a l'IES Berenguer d'Anoia.

Ens pots fer arribar les fotos de la teva tancada a digital@dbalears.cat i les posarem a la fotogaleria de les tancades.

Relacionat
+ VIST