Segueix-nos F Y T R

«El vostre suport és el meu aliment»

Encesa d'espelmes en suport a Sastre a Valldemossa. | @Valldemossa_cat

| Palma |

Cada dia que passa creix i es fa més ferm el suport de la societat civil a Jaume Sastre, qui avui compleix el 34è dia sense ingerir aliments per l'educació i per la llengua. Mentre les forces ja són justes, els ànims segueixen més encesos que mai, i aquests sustenten en darrer terme la convicció del professor de l'IES Llucmajor, qui afirmà en un dels seus últims comunicats que «el vostre suport és el meu aliment».

En les últimes hores hem assistit a manifestacions de caràcter distint però igualment impactants i massives, com l'encesa d'espelmes a una quarantena de municipis mallorquins, i més enllà, o el rècord d'assolir que l'etiqueta #Bauzádimissió escalàs fins els primers llocs dels temes més comentats arreu de l'Estat a Twitter.

També es féu públic mitjançant les xarxes socials un vídeo amb algunes de les persones que es mobilitzaren per a defensar el centre ocupat de Can Vies de l'esbucament al barceloní barri de Sants, i que resultaren ferides enmig dels incidents amb la policia.

En aquest document, els activistes que hi apareixen asseguren que han perdut la por i constaten que "la protesta és dura però a la vegada necessària", abans de mostrar els cartells de solidaritat amb Sastre que fa setmanes que corren arreu.

Precisament, un dels últims indrets on aquests s'han fet visibles és a Irlanda, on el membre del Sinn Féin i representant per Belfast Oest al parlament britànic, Paul Maskey, es fotografià amb el diputat català de la CUP, David Fernàndez, i el cartell de suport a la vaga de fam de Sastre.

Relacionat
+ VIST