Segueix-nos F Y T R

Mesa Sectorial d'Educació marcada per l'escepticisme

J. Torres.

| Palma |

La consellera d'Educació, Joana Maria Camps, torna a presidir aquest dimecres una Mesa Sectorial per parlar de distints temes laborals i eminentment tècnics. També està previst que es posi damunt la taula un possible calendari amb qüestions que s'obren a la negociació.

Tanmateix, tot i les bones paraules, l'escepticisme de la part sindical que serà present a la trobada és gran, i sospiten que els membres del Govern només cerquen fer-se la foto amb els representants dels docents.

D'aquesta forma, la "confiança" en com es desenvoluparà tot "no està en uns nivells molt alts" després de com han anat les últimes reunions sectorials. En aquest sentit la comunitat educativa reclama al Govern "fets i no paraules", per posar en marxa l'entesa que permeti avançar en la solució al conflicte, plenament vigent als centres.

Mentre a l'STEI critiquen que els últims esdeveniments, com la vaga de fam de Jaume Sastre, han fet palesa la falta de cintura política del president Bauzá, a la Federació de l'Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) consideren que els únics interlocutors vàlids per a l'Executiu són entitats afins i poc representatives, com el Círculo Balear o la Fundació Jaume III, "prioritzant-les per davant de la comitat educativa. Mai han volgut una negociació real", destaquen.

Relacionat
+ VIST