Segueix-nos F Y T R

Educació renuncia a fer complir la Llei de Símbols als centres

Grans llaçades verda i quadribarrada a l'IES de Felanitx, abans de l'aprovació de la norma que els prohibeix. | R.L.

| Palma |

La Conselleria d’Educació no té previst realitzar cap obra a les façanes dels centres educatius públics perquè aquests puguin col·locar les banderes oficials de la Comunitat i complir allò que obliga la Llei de Símbols.

«En aquests moments la prioritat de l'Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC) és escometre el pla d'infraestructures educatives», segons es va reconèixer aquest dimecres des de la Conselleria.

El pla d'infraestructures contempla l'execució de 78 actuacions de nova construcció o reforma als centres educatius de Balears entre els anys 2014 i 2016, unes obres en les quals s'invertiran 27,7 milions d'euros i que estan finançades pel Banc Europeu d'Inversions.

El president de l'Associació de Directors de Secundària de Mallorca, Antoni Morante, va declarar, sobre aquest tema, que «aquesta actitud d'Educació demostra que l'únic objectiu de la Llei de Símbols era retirar els llaços i banderes quadribarrades dels centres educatius i en cap cas se cercava que estiguessin presents les banderes oficials a aquests edificis».

Relacionat
+ VIST