Segueix-nos F Y T R

MÉS, convençuts que el canvi grec assolirà Balears al maig

Clar missatge a la Troika en les concentracions per celebrar la victòria a les urnes de l'esquerra radical. | ORESTIS PANAGIOUTOU

| Palma |

El portaveu de MÉS al Parlament, Biel Barceló, està «convençut» que el canvi polític de Grècia amb l'àmplia victòria de Syriza es traslladarà a altres països d'Europa i, «en concret, a Espanya, les Balears i Mallorca» en ocasió de les properes eleccions autonòmiques del mes de maig.

En declaracions als periodistes, Barceló ha qualificat de «molt positiu» el triomf del partit d'Alexis Tsipras i de l'esquerra sobiranista enfront de les polítiques d'austeritat imposades per la Unió Europea (UE), que han quedat en «entredit» a les eleccions gregues.

«S'obre un moment d'important esperança» que es traslladarà a les Illes amb el pacte dels partits progressistes després de les eleccions de maig», ha dit Barceló, que ha afegit que es tracta d'un canvi que està «reclamant la ciutadania».

El número u de MÉS ha assenyalat que la seva formació està bolcada en la preparació les properes eleccions autonòmiques i municipals, i el seu objectiu és treure de la dreta de les principals institucions illenques.

Relacionat
+ VIST