Segueix-nos F Y T R

UGT denuncia la caiguda de part d'un fals sostre a la seu de l'Ib-Salut

Així ha quedat el despatx després de la caiguda de bona part del fals sòtil. | UGT Balears

| Palma |

La Federació de Serveis Públics d'UGT (FSP-UGT) ha denunciat aquest dimecres que una part del fals sostre del despatx de comptabilitat situat al segon pis de la seu de l'Institut Balear de Salut (Ib-Salut) a Palma s'ha desprès aquest matí sobre diverses taules de treball.

L'accident no ha causat danys personals, tot i que en el moment del despreniment hi havia dues empleades treballant a la sala que, en sentir el cruixit del sostre, s'han espantat i han sortit corrent. No obstant això, l'FSP-UGT ha assegurat que “hi ha hagut sort que ningú hagi resultat ferit”.

De fet, l'organització sindical va denunciar ahir davant Inspecció de Treball la negativa de l'Ib-Salut a realitzar una nova avaluació de prevenció de riscos laborals davant la situació que s'estava produint en algunes àrees de l'edifici per l'amuntegament de personal i per la seva falta de manteniment.

FSP-UGT ha ampliat avui la denúncia davant l'autoritat laboral amb l'aportació de fotos i ha exigit a l'organisme públic que avaluï amb urgència les causes del despreniment, amb l'objectiu de garantir la seguretat i la salut del personal que treballa en aquest edifici.

A més, la central sindical ja ha sol·licitat una reunió urgent i extraordinària del comitè de seguretat i salut de l'Ib-Salut.

“És necessari que es revisi com més aviat millor l'estat de tots els falsos sostres de la seu, perquè el personal ens ha informat que s'observen esquerdes”, ha manifestat Isabel Miralles, delegada de prevenció d'UGT.

+ VIST