Segueix-nos F Y T R

El PP i el PI tiren endavant la moció de censura a Manacor

La Junta Local del Partit Popular de Manacor, reunida la nit d'aquest dimecres en sessió extraordinària. | PP Manacor

|

La Junta Local del Partit Popular de Manacor, reunida la nit d'aquest dimecres en sessió extraordinària, ha acordat, per assentiment, iniciar els tràmits per dur a terme una moció de censura a l'Ajuntament de Manacor. Aquest mateix dijous el partit ha registrat la moció al registre de l'ajuntament.

La moció del PP, que compta amb el suport del PI i els Independents per Porto Cristo, permetrà al candidat Pedro Rosselló del PP ocuparà la batlia els pròxims dos anys. Els següents dos serà al capdavant del consistori la candidata del PI, Cati Riera mentre que l'AIPC entraria en l'equip de govern i el seu cap de files, Joan Gomila, esdevindria una espècie de 'batle pedani' de Portocristo.

Els populars asseguren que fan aquesta passa amb l'objectiu «de governar per a tots els ciutadans i no només per als nostres votants, és a dir, al revés del què fa l'actual equip de govern».


Recordem que l'Ajuntament de Manacor està governat des de les eleccions del 24 de maig per Miquel Oliver Gomila i el seu equip, integrat per MES-ESQUERRA, PSOE i VOLEM (la marca blanca de Podem a la capital de llevant). 

+ VIST