Segueix-nos F Y T R

El Pi demana a Armengol que triï entre «el vermell socialista o el blau de la mar de les Balears»

|

La portaveu d'El Pi – Proposta per les Illes Balears, Lina Pons, ha demanat a Armengol durant la seva compareixença al Parlament que «demostri que el seu cor duu el blau de la nostra mar i no el vermell socialista, ha arribat l’hora de triar i sé que vostè farà el més sensat». Pons ha reclamat a la presidenta que «mostri les dents a Sánchez» i que aposti per un front comú de tots els partits «per plantar-nos davant Madrid».

En aquest sentit, Pons, ha demanat que «assegui tots els grups per solucionar coses i sortir d’aquesta crisi que ens està empobrint, per fer feina per tots i totes. Treballem units pel bé de la nostra terra i deixem de banda les sigles partidistes».

La portaveu d’El Pi ha puntualitzat que «si fa falta jo m’encadenaré a la Moncloa amb vostè perquè està en joc el futur de les nostres illes, ja està bé que ens prenguin el pèl». Pons també ha demanat a Armengol quan estarem vacunats i li ha exigit que «no hi hagi una vacunació irregular i se segueixin els protocols establers» Pons ha recordat que «no hem rebut ni la quantitat de vacunes que rep la mitjana i som a la cua com sempre».

+ VIST