Segueix-nos F Y T R

EUIB es reuneix amb treballadors del SFM «per conèixer la seva percepció sobre el servei i les darreres reformes»

|

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) s'ha reunit aquest divendres amb el comitè d'empresa de CCOO als Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), l'objectiu de la reunió era «conèixer d'aprop l'estat del servei, així com la percepció dels treballadors entorn a les darreres reformes del serveis així com de les tarifes».

Per part d'EUIB han participat Pau Ferrer, coordinador de l'àrea de territori, medi ambient i transports així com el coordinador general de la formació Juanjo Martínez. En la reunió la conversa ha estat marcada per les freqüències i l'actual extensió ferroviària (fa 20 anys que no hi ha hagut cap ampliació de la xarxa.) Així com de la darrera reforma del sistema de tarifes.
D'aquesta reunió EUIB ha assegurat que es compromet a revisar i estudiar l'actual situació del servei així com emprendre les iniciatives parlamentaries necessàries, per millorar l'actual sistema ferroviari. Així com establir noves reunions amb col·lectius d'usuaris i treballadors per consensuar les millores.
Segons Martínez, «el sistema ferroviari de Mallorca (SFM) ha de servir per vertebrar socialment l'illa i donar servei als treballadors que cada dia l'usen per anar a fer feina, així com evitar l'ampliació de la xarxa viària. A dia d'avui és el mitjà de transport més sostenible i amb majors beneficis socials per a la societat illenca, d'aquí el nostre compromís en ampliar i millorar l'actual servei».

+ VIST