Segueix-nos F Y T R

MÉS valora «molt positivament» l'expropiació d'habitatges buits i anima el Govern «a seguir en aquesta línia»

|

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament Miquel Ensenyat, ha valorat aquest dijous «molt positivament» l'expropiació per part del Govern de 56 habitatges buits per a ús social a fons voltor i grans propietaris i ha animat l'Executiu «a seguir en aquesta línia».

Ensenyat ha celebrat que amb aquesta mesura s'ha romput «la cadena de l'especulació» perquè, ha recordat, aquests propietaris tenien els habitatges buits esperant que s'incrementés el preu.

No obstant això, ha traslladat la seva «decepció i indignació per la passa enrere» que fa fet el ministre espanyol de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luís Ábalos, en relació a la regulació del preu del lloguer.

Protecció del Mediterrani

D'altra banda, Ensenyat ha reclamat que la unanimitat política i social de Balears enfront de les prospeccions petrolieres al Mediterrani es traslladi al Congrés dels Diputats, que debatrà dimarts que ve un projecte de llei en aquest sentit.

Per part de MÉS està previst que participi el diputat Josep Ferrà per a defensar la proposta al costat d'altres dos parlamentaris del PSIB i Unides Podem.

+ VIST