Segueix-nos F Y T R

Noguera: «A Madrid, PP i PSOE no són útils ni resolutius per a les Balears»

|

El coordinador de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha criticat aquest divendres que «a Madrid, PP i PSOE no són útils ni resolutius per a les Balears».

Segons ha informat MÉS aquesta jornada, Noguera ha lamentat «la incapacitat de PP i PSOE de donar una resposta real a les necessitats reals de les Balears», després de les abstencions en el Congrés i al Senat en dues iniciatives per a incrementar els recursos econòmics de les Illes.

Noguera ha acusat tant PP com a PSOE de «girar l'esquena a la ciutadania i només pensar en clau partidista i centralista». Per això ha considerat que «són incapaços de ser útils i resolutius».

En contraposició, el coordinador de la formació ecosobiranista ha recordat que a proposta del senador de MÉS, Vicenç Vidal, el Senat ha aprovat una moció que insta el Govern espanyol a complir el desenvolupament del Règim Especial de les Balears (REB).

«La feina de Vidal ha resultat més útil que el que han fet durant 40 anys els diputats i senadors de les Illes. Queda molt clar que només una veu nítida com la de MÉS pot resultar beneficiosa per a les Balears».

Finalment, Noguera ha lamentat que l'Executiu espanyol hagi retallat els ajuts directes a les Illes, assenyalant que dels 1.000 milions anunciats inicialment arribaran 855. «Els anuncis del Govern sempre tenen lletra petita quan es tracta de Balears. En aquesta ocasió ha passat com sempre», ha dit Noguera.

Amb tot, el coordinador de MÉS per Mallorca, malgrat aplaudir aquesta injecció econòmica, ha recordat que «els ajuts no compensen ni supleixen l'infrafinançament de les Balears ni tampoc que hagin desplegat el REB».

+ VIST