Segueix-nos F Y T R

Noguera posa l'èmfasi en la República Mallorquina com a «projecte polític que doni respostes a les aspiracions del sobiranisme»

|

MÉS per Mallorca ha duit a terme aquest divendres un acte a la Sala Augusta de Palma on s’han presentat les conclusions del procés de repensament intern 'Cartografiant el futur'. El coordinador de la formació, Antoni Noguera, ha estat l’encarregat de fer la intervenció final de l’esdeveniment. Noguera ha reivindicat que MÉS per Mallorca ha de «desplaçar al PSOE per a passar a liderar un gran bloc progressista i verd».

Noguera ha posat l’accent en la necessitat de construir «una nova majoria social verda, progressista i mallorquinista» de la qual MÉS sigui el «pal de paller» i que permeti «donar resposta a les aspiracions del nostre poble de construir una Mallorca lliure, justa, verda i feminista», ha rematat el líder ecosobiranista. Durant el discurs, el dirigent també ha posat l’èmfasi en la República Mallorquina com «un marc en què tot el projecte de MÉS s’hi trobi còmode i com a projecte polític que doni respostes a les aspiracions del sobiranisme».

L’acte d'aquest divendres és el resultat de més d’un any de feina de producció de materials audiovisuals i debats interns amb les bases de MÉS. La intenció, com ha explicat Noguera en declaracions, és «actualitzar el discurs de tot el nostre espai polític sobre les bases del sobiranisme, l’esquerra, l’ecologisme i el feminisme».

+ VIST