Segueix-nos F Y T R

MÉS per Mallorca vol que la nova llei de la Serra sigui «un vertader revulsiu econòmic, mediambiental i de gestió»

|

Els diputats de MÉS per Mallorca Miquel Ensenyat i Josep Ferrà s’han reunit aquest divendres amb dos representants de Tramuntana XXI i amb Miquel Rosselló, de les Fundacions Darder-Mascaró. L’objectiu de la trobada era parlar de la futura llei de la Serra, que s’està preparant al Consell de Mallorca i que arribarà finalment com a projecte de llei al Parlament després que s’enllesteixi el text a la institució insular. Els representants del grup de consellers de MÉS al Consell de Mallorca han hagut d’excusar la seva absència a la reunió.

Ensenyat ha valorat conjuntament amb Tramuntana XXI «la necessitat d’assegurar la viabilitat econòmica de l’activitat a la Serra de Tramuntana, evitar-ne l’abandó i millorar la gestió». Així doncs, MÉS per Mallorca aposta per «una llei de la Serra de Tramuntana que sigui un vertader revulsiu econòmic i mediambiental per a aquest paratge i que en millori la gestió i la coordinació entre totes les administracions involucrades» deu anys després que fos anomenat Patrimoni de la Humanitat.

De fet, MÉS per Mallorca treballa especialment aquest aspecte de la gestió i la col·laboració entre administracions i elaborarà les seves propostes per a la futura llei parant especial atenció en l’opinió dels batles i batlesses de la Serra de Tramuntana.

+ VIST