Segueix-nos F Y T R

Josep Melià: «Si el congrés de setembre d'El Pi diu que he de fer una passa al costat, la faré»

| |

El portaveu adjunt d'El Pi al Parlament, Josep Melià, ha assegurat aquest dimecres que si el Congrés de la formació del pròxim mes de setembre decideix que ha de fer una passa al costat, la farà perquè, ha afegit, sempre que s'ha hagut de «sacrificar» pels afiliats, ho ha fet.

En declaracions als mitjans després de la Junta de Portaveus a la Cambra autonòmica, Melià s'ha referit a les dimissions de part de la cúpula del seu partit i ha rebutjat algunes acusacions contra ell.

Melià ha avançat que de cara al congrés que la formació celebrarà al setembre no té cap aspiració d'obtenir cap càrrec de rellevància ni té cap tipus d'«aspiració personal».

El portaveu adjunt de la formació balearista ha recordat que l'actual direcció devia, segons la seva opinió, articular i vertebrar les diferents sensibilitats: «Tot partit que vol ser gran ha d'aglutinar les seves diferents ànimes i interessos i veure aquestes diferències internes com una fortalesa».

Melià ha assegurat que no li correspon a ell «cercar culpables» i ha reclamat una «major definició i contundència ideològica per fer avançar aquest espai polític».

Després de la renúncia de Lina Pons a ser portaveu del grup parlamentari, efectiva el primer d'agost, el diputat ha explicat que ara serà el grup qui hagi de nomenar els nous portaveu i portaveu adjunt.

Melià ha aprofitat per reivindicar la feina del grup parlamentari i la seva dedicació en concret: «M'he matat a treballar per a tirar endavant iniciatives com el recurs contra els Pressupostos Generals de l'Estat, les rebaixes en el petit i mitjà comerç o les herències en vida».

Relacionat
+ VIST