Segueix-nos F Y T R

PSIB: «Les curolles ideològiques de Bauzá respecte a la llengua pròpia han tornat, si és que havien marxat»

|

El diputat del Grup Parlamentari Socialista Juli Dalmau ha volgut donar l'enhorabona a Marga Prohens, que serà la nova presidenta del Partit Popular a les Balears i ha aprofitat, també, per a remarcar que Prohens «proposa un nou-vell Partit Popular que tots coneixem i del qual no tenim un record gens bo».

D’aquesta manera, el diputat Dalmau ha aprofitat per a demanar a la nova presidenta del Partit Popular a les Balears que «com pensa avançar en el seu projecte ‘obert, integrador i modern’ si per dur-lo a terme, requereix el suport de la ultradreta». «Amb Vox no hi ha marge ni per un projecte obert, ni integrador, ni modern com tampoc hi ha marge per defensar les banderes de la igualtat, medi ambient, sostenibilitat i drets socials».

Dalmau ha expressat que «les intencions d’aquest nou PP, que no sembla tan nou, són conegudes per tota la societat de les Illes Balears», referint-se a la protesta del setembre de 2013 on es varen manifestar més de 100 mil persones en contra de les polítiques de José Ramón Bauzá. «Les curolles ideològiques de Bauzá respecte a la llengua pròpia han tornat, si és que havien marxat», ha assegurat el socialista.

D’aquesta manera, el socialista ha assegurat que «tenim el dubte de si Prohens serà capaç de gestionar el lideratge del Partit Popular amb criteri propi o si estarà a les ordres de Pablo Casado i d’Isabel Díaz Ayuso», i hi ha afegit que els socialistes «entenem que el debat de la llengua pròpia era un tema tancat d’acord amb l’article 4 de l’Estatut d’Autonomia, però que hem comprovat que per a Casado no és així».

Relacionat
+ VIST