Segueix-nos F Y T R

Armengol celebra com un «una fita sense precedent» l'excepció ibèrica que permetrà a l'Estat espanyol rebaixar els preus de la llum

|

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha celebrat que els líders europeus hagin acordat una «excepció ibèrica» que permetrà a l'Estat espanyol i Portugal adoptar mesures per a rebaixar els preus de l'energia.

Segons ha manifestat Armengol, a través d'un missatge publicat a Twitter, es tracta «d'una fita sense precedent, que baixarà la factura de la llum a tots els ciutadans i empreses de les Illes i Espanya».

«El Sud es fa escoltar a Europa. I la bona feina, la bona política dona resultats», ha afegit la dirigent del PSOE, qui ha posat l'accent que «ha costat, s'ha lluitat i s'ha aconseguit», traslladant, d'aquesta manera, la seva enhorabona al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Precisament, va ser Sánchez qui aquest divendres va anunciar que els líders europeus havien acordat una «excepció ibèrica» que permetrà a Espanya i Portugal adoptar mesures per a rebaixar els preus de l'energia. Sánchez va fer l'anunci en una compareixença al costat del primer ministre de Portugal, Antonio Costa.

+ VIST