Segueix-nos F Y T R

El Govern es posiciona a favor de la traïció del PSOE a MÉS i Podem en el Consell de Mallorca

|

Tot i que el Govern està format per consellers de Més per Mallorca i de Podem, a més a més de membres del PSIB-PSOE, la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, parlant en nom de tot el Govern, ha donat suport a l'acord entre el Consell i el RCD Mallorca perquè l'estadi de Son Moix mantengui el nom de Visit Mallorca Estadi.

Garrido ha dit que «respectam les decisions que prenen altres institucions» i ha assenyalat que «l'important és la promoció de l'esport que es fa a les Illes».

«Pensam que hi haurà una ràpida solució a les qüestions plantejades, l'important és posar el punt de mira en la promoció de l'esport i que les Balears siguin una de les comunitats on, d'una manera important, els seus equips tenen prevalença dins del món esportiu», ha dit la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en roda de premsa.

En aquest punt, ha reiterat que la promoció esportiva és «important» i, «en aquest cas, el suport a l'equip de primera divisió també ho és».

+ VIST