Segueix-nos F Y T R

Preguntats sobre Le Senne, Soler es mostra «empegueït», Torra troba que no hauria de presidir el Parlament i Albinyana l'equipara amb «un simi»

|

Abans del sopar organitzat per l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) els tres presidents dels Països Catalans: Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya 2018-2020 amb Junts per Catalunya, Josep Lluís Albinyana, primer president del Consell Preautonòmic del País Valencià 1978-1979 amb el PSOE i Cristòfol Soler, president del Govern de les Illes Balears 1995-1996 amb el PP, parlaren amb dBalears de diverses qüestions polítiques.

Pel que fa a l'actualitat de les Balears, els tres presidents varen ser preguntats sobre què en pensen des d'un punt de vista purament institucional, del fet que el neofeixista Gabriel Le Senne continuï sent president del Parlament de les Illes Balears, malgrat la seva actuació violenta.

El president Soler es declarà «empegueït» Que Le Senne continuï presidint la Cambra que representa la ciutadania de les Balears .

El president Torra s'afegí a les paraules de Soler i admeté que «no hauria de ser el president».

El president Albinyana se sumà a les valoracions de Soler i Torra i qualifica l'acció de Le Senne de «pròpia d'un simi».

+ VIST