Segueix-nos F Y T R

Aire saharià

La presència d'una massa d'aire saharià situat sobre la vertical de la Mediterrània occidental continuarà afavorint el registre de temperatures màximes molt elevades a les Illes.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils a primera hora que podrien anar acompanyada de fang. Temperatura en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de xaloc. Màx, 31º. Mín, 22º. Mallorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils a primera hora que podrien anar acompanyades de fang. Temperatura una mica més alta i vent fluix, de llevant, amb brises. Màx, 34º. Mín, 22º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils a primera hora que podrien anar acompanyades de fang. Lleuger ascens tèrmic i vent fluix, de llevant. Màx, 32º. Mín, 24º.
Estat de la mar: Mar arrissada a la costa i marejol a alta mar. Mala visibilitat horitzontal a tota la zona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-sis i els vint-i-set graus.

Tendència per als pròxims dies: Nigulositat cada vegada més important amb possibilitat de ruixats localment moderats a partir de dijous. Dimecres, hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà fluix, de llevant, amb brises. Dijous, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats localment moderats. La temperatura sofrirà un lleuger descens i el vent bufarà moderat, de llebeig. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats i tempestes localment moderades. Temperatura una mica més baixa i vent fluix i variable.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 31'0 23'0
Aeroport 32'1 19'6
Eivissa 29'5 25'0
Maó 28'6 21'6
Manacor 29'0 22'0
Lluc 28'0 19'0
Sant Llorenç 28'0 17'1
Sant Joan 30'0 18'0

+ VIST