Segueix-nos F Y T R

Gelades al Pla

L'anticicló fred de l'interior d'Europa abraça la Mediterrània occidental i fa que la temperatura mínima a les Illes sigui prou baixa amb algunes gelades al pla de Mallorca.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà cel poc ennigulat i augmentarà a l'horabaixa a molt ennigulat. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens i vent fluix, de llevant. Mallorca: el cel estarà poc ennigulat i augmentarà a partir de migdia a molt ennigulat. Temperatura estable o una mica més alta i vent fluix, de llevant. Eivissa i Formentera: el cel estarà poc ennigulat i augmentarà ràpidament a molt ennigulat. Temperatura sense grans canvis i vent fluix de llevant.
Estat de la mar: Marejol a la costa i àrees de maror en alta mar. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa, al voltant dels catorze graus.
Tendència per als pròxims dies: Temps gris i plujós, típicament hivernal. Dijous, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions dèbils a moderades que podran ser de neu als cims de la serra de Tramuntana. La temperatura patirà un lleuger descens i el vent bufarà entre fluix i moderat de llevant, que girarà durant el dia a gregal. Divendres, dia de Nadal, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils, més probables al sud. La temperatura no patirà canvis significatius i el vent bufarà moderat de tramuntana i de gregal. Dissabte, dia de Sant Esteve, el cel estarà parcialment ennigulat i es podran produir algunes precipitacions dèbils. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 13'7 11'3
Aeroport 14'1 11'2
Eivissa 13'9 10'9
Maó 09'2 06'4
Lluc 10'1 06'8
Sant Llorenç 14'2 03'3
Pollença 14'3 09'7
Porreres 14'8 08'1

+ VIST