Segueix-nos F Y T R

Dissabte, III Concert de Nadales amb la Coral de Santa Maria

| Palma |

El dia de Sant Esteve, dissabte dia 26, l'església del Convent dels Hostals acollirà un concert de cançons nadalenques a càrrec de la coral de Santa Maria. Aquest és el tercer any consecutiu que la coral ofereix un recital per fer una vetlada de música agradable i molt adient per aquests dies.

Un dels atractius d'aquesta edició serà la participació del nin santamarier Miquel Sastre Sans, blauet i solista destacat de l'Escolania de Lluc.

La coral ha treballat de valent per oferir un programa en què les cançons més tradicionals s'alternin amb d'altres no tan conegudes però igualment belles.

De fet, els responsables del cor encara no estan segurs que Miquel Sastre pugui oferir el cant de la Sibil·la, ja que l'escolanet no ha de deixar de banda les activitats musicals a Lluc.

Aquest infant ha omplit de joia molts de santamariers ja que, amb només dotze anys, ha destacat en el món musical. Ell va ser el blavet seleccionat per fer l'estrena oficial de l'himne de la Universíada, alternant amb personatges de la música com ara Joan Bibiloni, Lucrecia, Natalia Farran Fraves, Joan Pons, la Coral Universitària i l'Orquestra Simfònica de les Balears.

+ VIST