Segueix-nos F Y T R

Els patins envaïren la ciutat

Més de mil cinc-cents patinadors participaren a la II Diada popular

Els patinadors oferiren un gran espectacle. Fotos: P. Bota.

| Palma |

El dia va acompanyar els patinadors. I n'eren molts. Unes mil cinc-centes persones varen treure al carrer els seus patins per participar a la segona diada organitzada per El Corte Inglés i Peugeot.

La jornada va transcórrer amb molta normalitat. Amb una mica d'enderreriment, el batle de Palma, Joan Fageda, va donar el sus als participants i va començar un llarg recorregut pels carrers més amples de la ciutat que va acabar al passeig del Born.

A la jornada hi va participar tot tipus de gent. Molts de nins i joves, però també algunes famílies senceres que no es varen voler perdre la diada. I també es varen poder veure tot tipus de patins, però els que més abundaren, com sol passar darrerament en tot tipus de congregacions semblants, varen ser els de en línia.

Allà els esperava diversió per a tots els gusts, perquè s'havien organitzat curses de velocitat en pista de corregudes, on es varen poder veure vertaderes exhibicions, com també una barra de ferro en què els més atrevits varen intentar demostrar el que és l'habilitat sobre quatre rodes i una gran mostra de Half-Pipe
I de cada vegada hi havia més gent agrupada cap al final del Born per poder veure les evolucions dels especialistes sobre la rampa.

+ VIST