Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] José Ramón Bauzá: «Estava convençut que s'havia d'eliminar el català»

|

Nou capítol d'una sèrie que, sabent els referents que el mouen, es podria titular 'Diversión con José Ramón', per be que en aquesta ocasió, al vídeo només s'hi veu una bandera europea.

L'expresident del Govern i també farmacèutic, militar, eurodiputat i youtuber, ha publicat un nou vídeo on respon preguntes que, suposadament, li han fet els seus seguidors a les xarxes.

Bauzá, que en aquesta ocasió parla com a expresident del Govern, explica al muntatge audiovisual que dorm només quatre hores i que el secret d'un bon president és «tenir els peus a terra», conta que anava a peu pel carrer i que hi havia gent que li deia coses lletges, «sobretot els 'indepes'».

A la pregunta «de què n'està més orgullós?» respon que «de què els pares poguessin elegir la llengua amb que estudiaven els seus fills i d'haver eliminat el català perquè no no for requisit, ni llengua vehicular».

Una altra de les preguntes suposadament rebudes per Bauzá va ser quina és la pitjor pressió que vares viure per part dels nacionalistes i contesta que el fet que, segons revela ara, l'amenacessin de mort, cosa que el feia patir, sobretot, pels seus pares, però afirma que «un aguanta el que faci falta quan està convençut i jo estava convençut que s'havia d'eliminar el català, perquè no fos un requisit i els pares poguessin elegir una educació trilíngüe i acabar amb la immersió».

Bauzá ha publicat un fragment del muntatge audiovisual a Twitter:

+ VIST