Segueix-nos F Y T R

Torna la Lliga dominada pels «petits»

El València-Reial Societat, únic partit avançat a la jornada

| Madrid |

La Lliga a la Primera Divisió es reanuda després de les festes de Nadal en una jornada en la qual els «petits» Mallorca i Celta tenen partits assequibles i poden continuar dominant la competició en una temporada marcada per la igualtat.

El líder Mallorca viatja a Almendralejo per jugar amb l'Extremadura. Per la seva part, el Celta rep l'Oviedo, matagegants de la Lliga en el seu estadi del Carlos Tartiere, però més fluix en els seus desplaçaments.

Molt més fàcil sobre el paper ho tenen els grans favorits, Barcelona i Reial Madrid, que reben l'Alabès i al Tenerife, respectivament. Els catalans estan obligats a guanyar i per això el vestidor s'ha conjurat després dels incidents entre el president i la plantilla, que semblen haver-se quedat enrere.

El Reial Madrid, també obligat a vèncer, rep un Tenerife que té al seu favor haver canviat d'entrenador i la urgència de sortir dels llocs perillosos, però la seva ubicació a la taula no és casualitat.

Un altre dels favorits, l'Atlètic de Madrid, viatja a Santander per enfrontrar-se amb el Racing i amb el record de la seva poca operativitat fora del seu estadi. A més amb moltes baixes, sobretot la de Kiko que el deixa sense un dels seus jugadors més creatius.

També obligat a guanyar està el València, en els llocs capdavanters i amb un projecte, perquè a la fi sembla ben encarrilat. L'equip de Ranieri rep avui a Mestalla, en partit avançat a la jornada, la Reial Sociedad, que amb Kovacevic en plena forma, pot aigualir la festa als «ches».

El Reial Saragossa, que en La Romareda està oferint la seva pitjor cara, té una altra «mala» visita ja que el Deportivo de la Corunya està jugant cada día millor i té una de les plantilles més completes del campionat.

La jornada es completa amb el Betis-Vila-real, Athlètic Club-Valladolid i Salamanca-Espanyol, amb clar color local.

+ VIST