Segueix-nos F Y T R

Partits del cap de setmana

|

Independent-Casa Miss Partit de marcat color visitant ja que el Cas Miss s'està mostrant com un equip molt regular i que a més davant es trobarà un rival que no acaba d'agafar el ritme a la competició de Regional Preferent. De tota manera, el partit s'ha de jugar i pot passar qualsevol cosa.
Àrbitre: Bauzà Martorell. Hora: 11.30.

Felanitx-La Victòria Un dels partit més interessants d'aquesta 23a jornada és el que disputaran el Felanitx davant el Recreatiu de la Victòria, dos equips separats només per dos punts a la classficació i que necessiten la victòria per no allunyar-se massa dels primers llocs.
Àrbitre: Peña Molina. Hora: 15.30.

Montuïri-Peguera Un altre dels partits atractius que es juguen aquest cap de setmana és el que disputaran el Montuïri, segon classificat de la categoria, i el Peguera, onzè a la taula. Malgrat la diferència de punts de distància, 17, els visitants poden posar les coses molt complicades als locals.
Àrbitre: Molina Gomila. Hora: 16.00.

Esporles-Penya Arrabal El Penya Arrabla sembla disposat a donar molta guerra també a Regional Preferent i ja es troba en una privilegiada quarta posició. Però per matenir-la haurà de guanyar demà, a dimicili, l'Esporles, una ciscumstància que no sembla gaire complicada, ja que els locals són els coers.
Àrbitre: Pérez Diez. Hora: 15.30.

La Unió-Cardassar El Cardassar, tercer classificat de la taula, no hauria de tenir cap problema per desfer-se de La Unió, malgrat jugar com a visitant. La Unió és un equip inferior al seu rival de demà i en cas de guanyar suposaria la gran sorpresa d'aquesta 23a jornada.
Àrbitre: Gómez Alcántara. Hora: 16.00.

Montaura-Espanya El Montaura parteix com a favorit davant l'Espanya, ja que a més de jugar en el seu camp, en el que duim de campionat s'ha mostrat com un equip més regular que el seu rival de demà, que només ha guanyat cinc encontres dels vint disputats fins ara.
Àrbitre: Molina Campouzano. Hora: 15.30.

Alaró-Ferrioler Un dels duels entre equips de la parta baixa de la taula que hi ha aquesta jornada. El resultat és totalment incert, s'enfronten dos conjunts que la jornada anterior assoliren una derrota. De totes formes els visitants parteixen amb més opció de victòria.
Àrbitre: Carrillo Losada. Hora: 15.30.

Sóller-Port Sóller Quin partit el que es presenta demà a Can Maiol. Dos rivals per excel·lència, dos «enemics» irreconciliables, però en defintiva dos equips de futbol que són veïns, es veuran les cares demà; es tracta del Sóller i del Port de Sóller, desè i dotzè classificats respectivament.
Àrbitre: Mayol Bonet. Hora: 16.30.

Santanyí-Alcúdia Un altre dels partits on a priori el visitant hauria de treure els tres punts en joc. L'Alcúdia es troba a la setena posició de la taula amb 35 punts, i el Santanyí és el penúltim amb només 13. Això fa que el matx tengui clar color visitant i el contrari seria una sorpresa.
Àrbitre: Lladó Grau. Hora: 16.00.

Santa Ponça-Calvià Després de la derrota que assolí dimecres en el camp del Cardassar, el Santa Ponça ha de guanyar el Calvià i així reprendre la tranquil·litat. Per la seva banda, el Calvià, malgrat trobar-se en una bona posició (9è) no es pot descuidar ja que els de darrere arriben amb força.
Àrbitre: Cano Rodríguez. Hora: 16.00.

+ VIST