Segueix-nos F Y T R

El Mallorca B rep el perillós Osasuna

Luque torna a l'equip, Diego és baixa i Nando Pons convoca Alison

| Palma |

El Mallorca B rep avui en el Lluís Sitjar (17.00 hores) l'Osasuna d'Enrique Martín. Un equip en ratxa, que du cinc jornades sense conèixer la derrota, en les quals ha sumat quatre victòries i un empat, amb tretze gols a favor i només dos en contra. Sense dubte, un rival molt complicat que posarà a prova la fermesa mostrada fins ara pel filial, des que Nando Pons es va fer càrrec de l'equip substituint Jesús Linares.

La gran novetat a les files vermellenques per a aquest partit serà la tornada del golejador Albert Luque després d'estar dos partits sancionat. Això equilibrarà la baixa de Diego Tristán, lesionat a l'espatla i que encara no ha pogut recuperar-se. Però la gran sopresa a la convocatòria de Pons ha estat el brasiler Alison Robeiro, de 20 anys, fitxat aquest mateix mes de gener i que podria asseure's a la banqueta si Braña no supera els problemes que arrossega a una cuixa. Així, el Mallorca B formarà amb Leo Franco, Ivo, Porto, Potenzoni, Vaqueriza, Valerón, Braña, Maldonado, Sastre, Ramón i Luque. A la banqueta hi quedaran, encara que el tècnic haurà de deixar un jugador a la grada, Valbuena, Rondo, Raül, Cámara, Novo i Alison.

Per la seva banda, Enrique Martín podrà comptar finalment amb el migcampisa Pablo Orbaiz per jugar contra el Mallorca B, després de ser dubte fins ahir per culpa d'una lesió.

+ VIST