Segueix-nos F Y T R

El Mallorca cerca la victòria per recuperar el lideratge

Els vermellons reben avui la visita del València amb possibilitats de ser campions d'hivern

| Palma |

Avui horabaixa a partir de les cinc, el Reial Mallorca rep a l'estadi Lluís Sitjar el València, en partit de la 19a jornada de Primera Divisió i sota l'arbitratge de Brito Arceo. Un partit prou important per als dos equips que podria significar una passa enrere espectacular per qui surti derrotat. Aquesta jornada, la darrera de la primera volta, a més de coronar el campió d'hivern, pot començar a seleccionar realment els equips que finalment lluitaran en el darrer tram del campionat per les quatre primeres places.

Héctor Cúper, que segons Ranieri «fa miracles amb el seu equip», tornarà a agafar la banqueta per complimentar la seva alineació. Si davant el Reial Madrid fou Dani qui no jugà per lesió, i Engonga no disputà el partit contra el Celta per sanció, aquesta vegada serà Leo Biagini el que es perdrà el matx per culpa d'una inorportuna grip. (Davant el Betis a la Copa, Cúper realitzà canvis per donar descans als titulars).

L'alineació mallorquinista serà l'habitual: Roa, Siviero, Marcelino, Olaizola, Miquel Soler "que torna de descansar a la Copa", Engonga, Ibagaza, Lauren, Stankovic i Dani, afegint la novetat de López. La resta de convocats són Carreras, César Gálvez, Fernando Niño, Carlos, Arpón, Paco Soler i Paunovic.

I el València es presenta amb les baixes d'Ilie, Serban, Lucarelli i Schwarz, i amb Carboni i «Piojo» López, que no es troben al cent per cent bé físicament. Ranieri formarà amb Cañizares, Angloma, Juanfran, Roche, Djukic, Carboni, Milla, Mendieta, Farinós, Angulo i López.

2-1 la temporada passada
El Reial Mallorca comença el seu retorn a Primera Divisió enfrontant-se al València de Jorge Valdano. L'equip de Cúper era tota una incògnita, i els valencianistes arribaven amb la vitola d'equip favorit al títol.

Fou l'1 de setembre de 1997 i el Mallorca començava la competició amb una victòria per 2-1. Amato inaugurà el marcador en el minut 4, Djukic empatava en el 56 i finalment Juan Carlos Valerón, que havia sortit a la segona part, feia el 2-1 amb la col·laboració de Cáceres.