Segueix-nos F Y T R

Futbol insular

|

Seriositat i poca confiança és la divisa imperant a tot l'entorn del Nou Camp d'Inca davant el semidecisiu partit que contra el Mar Menor es disputarà avui a partir de les sis. Encara no han desaparegut les seqüeles que causà la derrota encaixada al camp del rival murcià contra el que avui es competirà. Un equip que des de divendres es troba allotjat a l'Hotel Leo de l'Arenal, com si fos una concentració, tan habitual en ocasió d'aquesta acarnissada Lligueta. Ben descansats es trobaran els rivals murcians. Pel mateix estil, els efectius que Nico López ha cregut ocupar, inclòs el flamant fitxatge barceloní. La veritat és que es viuen aires victoriosos, conscients de la importància que pels efectes classificatius, i fins i tot d'ascens definitiu, tindrà el desenllaç d'aquesta confrontació, assenyalada, tornam a repetir, per a les sis d'avui diumenge. L'afició, segons ens comunicaren d'Inca, comença a mobilitzar-se, disposada a donar tot el suport als seus jugadors, capaços de remuntar el que va dictar el marcador de diumenge passat. No valdran confiances i sí molta concentració. Seran onze contra onze, que sense escatimar gens d'esforç, oferiran als aficionats noranta minuts dels que costa aguantar, segons com ho mirin els incondicionals.

At. Balears

Malgrat les poques opcions que encara li queden a la plantilla blanc-i-blava, víctima en aquesta lligueta del pitjor infortuni, de bon matí emprendrà el vol rumb a Barcelona, de pas per Manlleu, on avui horabaixa a partir de les cinc i mitja s'enfrontaran a l'amfitrió, que tan mal gust de boca deixà en l'ànim dels aficionats blanc-i-blaus. Viatja la totalitat de la plantilla, a excepció del lateral Contreras, afectat per acumulació d'amonestacions.

UE Poblera

Aproximadament a les deu i mitja d'avui diumenge aixecarà vol Palma-València l'expedició blaugrana, que avui capvespre a partir de les set disputarà el compromès partit contra l'Alzira. Tres baixes molt importants patirà la plantilla de Tomeu Pons: Rodri, Gaspar i el sancionat Ramón Jiménez. Dins aquest panorama poc atractiu desitjam de tot cor a jugadors, tècnics i directius la millor sort del món.

Festa final temporada

Amb el restaurant del complex Foro de Mallorca ple de gom a gom, l'Atlètic Balears va celebrar la tradicional festa anual, amb repartiment massiu de trofeus i plaques al·lusives a tan entranyable festa. Des dels components de l'escoleta, nins petits que difícilment podien aguantar el trofeu amb què cadascun d'ells va ser obsequiat, juntament amb tots els components del futbol base, fins arribar a Tercera Divisió, tècnics inclosos de totes les plantilles, igualment reberen el seu trofeu individual. Representació oficial dels estaments esportius i parlamentaris, propis d'aquests actes, en què com a resum, cal destacar la forta i multitudinària ovació que va rebre el president Miquel Àngel Gómez, en recordar l'entranyable Pep Cases, darrerament desaparegut.

+ VIST