Segueix-nos F Y T R

Àrbitres 1a Regional

|

Antepenúltima jornada del campionat de Primera Regional. Els col·legiats nomenats per dirigir els partits seran els següents: Escolar-Llosetí (Sarmiento), Valldemossa-Alaró (Miralles Gili), Patronat-S'Arracó (García del Sol), Portocristo-Artà (Albiol González), Barracar-R. Victòria (De Miguel Rubio), Sta. Eugènia-P. Can Picafort (Gómez Romero), Margalidà-Xilvar (Ginard García), Constància-Port Pollença (Anton Rodríguez), Ses Salines-Algaida (Voltes Casado) i Independent-Cala Millor (Bueno Arribas).

At. Balears continua viu Pocs eren els que esperaven una actuació tan vibrant i positiva de l'At. Balears davant l'Oriola, una vegada haver sortir derrotat de l'Estadi Balear a costa del Palamós. Malgrat tan amenaçador horitzó, poc va faltar perquè a l'hora de la xiulada final, tres valuosos punts viatjaren a l'Estadi Balear i amb tota la justícia del món. Després d'aquesta gran actuació, moltes perspectives es presenten per a la nit del proper diumenge que el caseller de la realitat registri quatre punts favorables al conjunt blanc-i-blau, que envoltaria d'expectació i emotivitat la decisió d'aquesta maleïda lligueta. Un dels testimonis presencials al camp de l'Oriola fou el president Miguel Àngel Gómez, després de sofrir una marató marítima per la seva fòbia a l'avió. I el millor de tot és que tots els darrers esponsors que patrocinen el conjunt blanc-i-blau han estat companyies aèries de pavelló nacional: «els vaig veure capacitats de guanyar qualsevol rival si continuen jugant com ho van fer al camp Los Arcos d'Oriola». I davant aquest mateix rival s'haurà de lluitar el diumenge a partir de les 18'00 hores a l'Estadi Balear. Continuarem informant.

Fitxatge confirmat Nova cridada telefònica del nostre confident de Sineu, referent al fitxatge de Jaume Bauzà, per entrenar la propera temporada el Constància, que ens ho confirmà ahi a la nit, en substitució de Nico López. Quan li vam insistir que ens ampliàs dades, ens penjà el telèfon, pot ser per no comprometer-se'n.

Interrogants a Magaluf Serà el proper diumenge quan quedi solucionat el tema que afecta la part tècnica dels dos equips més importants del Platges de Calvià. El de la Tercera Divisió i el de Lliga Nacional Juvenil. Molts de rumors han arribat a la nostra redacció. Per no ficar la pota, preferint esperar fins que tot sigui solucionat i ben lligat.

Festes a rompre Continua la llista de clubs que tenen previst celebrar festa anual. A la relació d'ahir, s'ha d'afegir la de La Salle, que està assenyalada per al dia 22 de juny al Poble Espanyol. Igualment la del Ferrioler, que celebrarà la seva amb tota mena de luxes, al restaurant Caldent, el dia 15 de juny. Agraïm totes les invitacions.

+ VIST