El filial vermellenc ressuscita amb una victòria èpica a Son Moix

El Mallorca B venç el València jugant des del minut 39 amb 9 homes

MALLORCA B: Moyà (2), Campos (3), Moreno (2), Ramis (-), Camacho (2), Zazo (2), Cano (1), Rafita (2), Víctor (3), Xisco (2) i Enric Pi (2).

Javi (1) per Xisco, Busi (1) per Víctor i Ernesto (1) per Enric Pi.

VALÈNCIA B:Raúl Moreno (1), Pedro (1), Soriano (1), Córcoles (1), Berna (1), David S. (1), Borja (1), Rubio (1), Giovani (1), J. Gavilán (-) i Carlitos (1).

Chupe (1) per Rubio, Juanlu (2) per Soriano i Danilo (1) per Berna.

ÀRBITRE: Rebollo López (-) (col·legi català), mala feina. Amonestà Moreno, Rafita i el tècnic Toni Cazorla, del Mallorca B; i Juanlu, Danilo i J. Gavilán, dels visitants. Expulsà amb vermella directa Ramis en el minut 22 i Cano en el minut 39 per doble amonestació.

1-0: minut 19, Xisco.
1-1: minut 36, Giovani.
2-1: minut 71, Víctor.

La sort pareix haver canviat per al filial, que ahir obtingué una important dosi de moral quan menys s'ho esperava. Els de Cazorla saberen reaccionar davant les adversitats que els afectaren al llarg dels 90 minuts i alteraren el signe de la seva trajectòria en un exercici de coratge. El València B contribuí a la rehabilitació illenca i completà una trista actuació quan ho tenia tot a les seves mans per tal de treure'n un empat.

El Mallorca B encarà el partit amb la intenció d'efectuar un gir de 180 graus en la seva trajectòria, però conscient de les precaucions que havia de prendre per dur-ho a terme. Agafà el control de la pilota i mostrà una bona predisposició davant un equip que no s'acabava de deixondir. L'ocasió més clara per als vermellencs es traduí tot d'una en la primera diana. Rafita trobà Xisco aferrat a la banda esquerra i aquest, després de controlar i driblar el seu marcador, superà per baix Raúl Moreno amb un xut precís.

Quan les coses pintaven bé per al Mallorca, l'aspecte del duel canvià de manera accidental i inesperada. Ramis va veure la vermella directa després de fer falta a Gavilán i pocs minuts després el València empatà i Cano va veure la seva segona targeta, cosa que deixava el conjunt local amb nou homes. A partir d'aquí el filial valencià cercà la victòria, però sempre topà amb una ordenada defensa vermellenca, i en una contra Víctor aprofità una pilota llarga per posar un merescut 2-1 al marcador.