Segueix-nos F Y T R

La ressaca europea, handicap sevillista

El conjunt andalús no podrà comptar amb Kanouté després de superar el Lille en Copa de la UEFA

| Sevilla |

El Sevilla arriba al partit d'avui amb l'eufòria de la seva classificació per a les semifinals de la UEFA, però també amb la necessitat de sumar els tres punts després de la seva ensopegada contra l'Alabès de diumenge passat.

D'aquesta manera, doncs, el principal dubte per als aficionats del Sevilla és saber si el seu equip s'assemblarà al conjunt compacte i seriós que superà el Lille i va fer història en la competició europea, o a l'altre, que la setmana passada va caure derrotat a Mendizorroza en un mal partit.

Per al partit d'aqust horabaixa, Juande Ramos no podrà comptar amb el seu principal argument ofensiu, el davanter malinès Frederic Kanouté, qui va patir davant el Lille un esquinç de turmell de grau 1-2.

El tècnic sevillista s'ha estimat més no forçar el golejador sevillista i reservar-lo per al partit de Lliga del pròxim dijous a l'Estadi Vicente Calderón davant el recuperat Atlètic de Madrid. Altres jugadors que també es perdran el partit contra el Mallorca seran el porter Notario i el migcampista transalpí Enzo Maresca, ja que ambdós continuen arrossegant molèsties musculars. Tampoc es veurà les cares contra el conjunt de Gregorio Manzano el defensa central Aitor Ocio, que va ser expulsat a Vitòria.

D'aquesta manera, Juande Ramos ha hagut de convocar tots els homes disponibles per poder completar la seva llista, i que estarà formada pels porters Andrés Palop i Vargas, els defenses Daniel Alves, Javi Navarro, Dragutinovic, Puerta, Escudé, i el mallorquí David Castedo; els migcampistes Jesús Navas, Renato, Jordi, Adriano, Jesuli, Fernando Sales i el també mallorquí Pep Lluís Martí, i els davanters Luis Fabiano, Saviola i Kepa.

+ VIST