Segueix-nos F Y T R

L'Alabès guanya i somia en la salvació

El Betis, pròxim rival del Mallorca, oferí una pobra imatge a Mendizorroza i es complica la vida

| Vitòria. |

ALABÈS 2
BETIS 0

ALABÈS: Costanzo, Edu Alonso, Gaspar Gálvez, Sarriegi, Coromina, Astudillo, Juanito, De Lucas, Nené, Bodipo i Aloisi.

Carpintero per Aloisi en el minut 68, Mena per Bodipo en el minut 78 i Ibon Begoña per Nené en el minut 82.

BETIS: Contreras, Melli, Rivas, Juanito, Luis Fernández, Assunçao, Miguel Angel, Varela, Edu, Joaquín i Robert.

Fernando per Melli en el minut 26, Capi per Miguel Àngel en el minut 53 i Dani per Rivas en el minut 71.

ÀRBITRE: Muñiz Fernández (Col·legi asturià). Amonestà els locals Coromina, Sarriegi i Carpintero; i els visitants Luis Fernández, Miguel Àngel i Rivas. Expulsà amb vermella directa De Lucas en el minut 63.

1-0: minut 19, Aloisi.
2-0: minut 54, Nené.

El Deportivo Alabès agafà oxigen i aconseguí una victòria (2-0) que pot ser decisiva amb vista a la seva possible salvació, davant d'un Betis descafeïnat i vulgar, que passà per Mendizorroza sense pena ni glòria.

Moltes precaucions per part d'ambdós equips en l'inici de la confrontació, atesa la transcendència dels punts en joc per a bascs i per a andalusos.

En el minut 4, primera ocasió de perill davant la porteria de Contreras, quan una envestida local per la dreta acabà amb un refús de cap a càrrec del central visitant, Juanito, que s'estavellà contra el travesser per sortir després a córner, que es tragué sense conseqüències.

Una nova internada de Bodipo a la contra va estar a punt també de suposar el primer gol del partit per a l'Alabès, però el davanter guineà no estigué gaire encertat a l'hora de rematar davant la porteria visitant. La fragilitat defensiva d'un Betis que sortí bastant descentrat, es traduí en el primer gol dels bascs en el minut 19, després d'una centrada de l'exmallorquinista Nené des de la banda esquerra que l'australià Aloisi aprofità amb un gran xut, amb la cama dreta.

La reacció del Betis fou més aviat tímida i dugué el perill als dominis de Constanzo en comptades ocasions.

La sentència definitiva arribà en el minut 54 gràcies a l'encert de Nené. A pesar de la victòria, l'Alabès continua en zona de descens, ja que l'Athletic de Bilbao no fallà.