Segueix-nos F Y T R

El futbol de ca nostra

|

Fi d'etapa
Segons hem pogut saber mitjançant el president de l'Alcúdia, Antonio Ruiz, el jugador migcampista català, Toni Fuentes, va abandonar aquesta setmana el club. Tot i que alguns mitjans de comunicació afirmen que fou una decisió del mateix jugador, el president ha volgut deixar clar que és una decisió mútua, encara que no ha volgut entrar en detalls de per què s'ha pres aquesta determinació. Es dóna la circumstància que Fuentes pot fitxar ara per qualsevol club i segurament no li mancaran pretendentes, ja que és un jugador que ha deixat constància de la seva qualitat tant en el moment en què va aconseguir l'ascens amb l'Atlètic de Balears, quan va disputar les lliguetes d'ascens amb el Ferrioler i l'Sporting de Mahonès i en resum, per tots els gols que va aconseguir durant la seva trajectòria. Vagi on vagi, li desitjam sort des d'aquí.

Líder i campió
L'equip d'Àngel Pedraza no deixa de sorprendre la majoria. Resulta que, el cap de setmana passat, l'Atlètic de Balears va aconseguir el lideratge de Tercera amb la victòria al camp del Poblera. Però per si això no fos prou, dimecres passat es proclamà campió de la Copa Federació contra un gran equip de superior categoria: el filial del Mallorca. El partit va concloure amb empat a un, però el Balears en va sortir victoriós perquè afrontava el duel amb un gol a favor de l'anada. Més enllà dels resultats, però, va ser un encontre més en el qual es va demostrar que l'Atlètic Balears, fent les coses bé, té un equip i un entrenador de moltíssima qualitat i no ha de tenir grans problemes per optar a l'ascens de la Segona B.

Modernització
La Federació de Futbol de les Illes Balears ja ha posat en funcionament la intranet de la seva web amb l'objectiu que els clubs de la nostra comunitat puguin dur a terme les gestions federatives a través d'internet i amb la comoditat de poder fer-ho des de casa. Amb aquesta fita va tenir lloc, a la seu de la Mutualitat de la Federació a Palma, una demostració a la qual assistiren representants de més de 40 clubs de Mallorca. Apart de donar així noves opcions dels pagaments que s'han de fer, la FFIB enviarà ja tots els comunicats a través de la xarxa. Una bona iniciativa que esperem que agiliti els sempre molests tràmits burocràtics en el futbol.

Bones perspectives
El Ferreries ve de perdre 4 a 1 contra l'Alaior i ocupa plaça de descens amb només 4 punts aconseguits en quatre empats. Actualment, es troba a 2 punts de la salvació. Però, a pesar d'això, l'entrenador , Antonio Asensio, està convençut que l'equip anirà cap endavant. I es basa en el fet que encara que els resultats foren negatius, els dos darrers encontres de l'equip, ens diu, varen ser els millors de tota la temporada. El Montuïri els aconseguí empatar el partit de fa dues jornades en el minut 86, quan ells havien desaprofitat nombroses ocasions. I en el cas del darrer, en què reberen 4 dianes en contra, ens assegura que els primers 45 minuts del Ferreries foren fantàstics. I que no exagera si diu que el resultat podia haver estat a la mitja part d'1-3 o 1-4.

Saben a què juguen
Per tant, i sense voler exagerar, creu que amb una mica de sort i millorant alguns detalls, l'equip ha d'anar millor. Perquè el més important és que saben a què juguen. Així de clar ho té Asensio, i en aquesta idea es fonamenta la seva confiança en el jugadors. I és que per poc que la segona volta sigui millor que la primera, l'equip se salvarà.

+ VIST