Segueix-nos F Y T R

Open USA: Pato Clavet i Gala León, endavant

L'alemanya Steffi Graff debutà en el torneig amb una còmoda victòria

| Nova York |

El tennis espanyol començà bé la tercera jornada de l'Open d'Estats Units amb la victòria Francisco Clavet 6-7 (10-12), 6-4, 7-5 i 6-2 al romanès Andrei Pavel aconseguit passar a la segona ronda del darrer torneig del Grand Slam. Clavet, que va perdre un desempat maratonià en la primera mànega, recuperà el control del partit en el segon servei més sòlid i no el va perdre fins al final.

Després d'haver quedat eliminat els dos darrers anys en la primera ronda, Clavet declarà que aspira a superar la tercera, la seva millor classificació assolida el 1991 i 1995.

El rival de Clavet per la segona ronda serà el guanyador de l'eliminatòria entre l'alemany Nicolas Kiefer i el francès Lionel Roux.

Gala León, per la seva banda, va passar per primera vegada a la tercera ronda en retirar-se lesionada en el primer set la japonesa Ai Sugiyama, setzena cap de sèrie, quan el marcador estava al seu favor 3-2. La jugadora japonesa va patir una torçada del turmell esquerre. En categoria femenina també destacà el triomf d'Steffi Graff davant Weingartner .

En la nit-matinada passada (hora espanyola) tenia previst el seu partit el mallorquí Carles Moyà, desè cap de sèrie, i els catalans Àlex Corretja, número sis, Félix Mantilla, Javier Sánchez i Jordi Burillo.

La nota negativa de la jornada quant a espanyols fou la derrota en dobles de la parella formada per Julián Alonso i Pepe Conde, que perderen 2-6 i 1-6 davant els nord-americans Dave Di Lucia i Michael Sell.

+ VIST