Segueix-nos F Y T R

Els copropietaris del Lluís Sitjar mouran fitxa

Mediten la possibilitat de forçar la subhasta del camp de futbol

| Palma |

L'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar té previst celebrar l'assemblea anual dia 17 a les 19.30 hores al saló d'actes de la Banca March. L'ordre del dia es presenta calent, ja que, després de llegir i aprovar, si cal, l'acte anterior i debatre el pressupost de l'any vinent, s'informarà els associats de les gestions fetes.

Sens dubte, un dels punts més calents de l'ordre del dia serà l'informe jurídic sobre la possibilitat de convertir l'Associació de Copropietaris en una entitat mercantil. Diari de Balears va conèixer ahir la resolució dels juristes consultats per l'Associació de Copropietaris, que dictaminen que no és possible convertir l'Associació avui existent en una entitat mercantil. És a dir, en una Societat Limitada.

En un altre punt de l'ordre del dia, es parla de les conseqüències que suposarà als copropietaris el trasllat del primer equip del Reial Mallorca al nou estadi de Son Moix. Els copropietaris, com se sap, tenen sobre la taula una oferta amb tres models distints. En qualsevol cas, tot fa pensar que seran molt pocs els copropietaris que acceptaran alguna de les ofertes del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva. D'aquesta manera, l'única solució que veuen per ara els actuals responsables de l'associació és sol·licitar la divisió de la cosa comuna. En aquest cas, el Lluís Sitjar podria sortir a subhasta i el Reial Mallorca no ho podria impedir.

+ VIST