Segueix-nos F Y T R

Ni Stankovic ni Ibagaza

El Mallorca afronta avui contra el Deportivo l'anada dels quarts de final de la Copa al Lluís Sitjar

Stankovic va caure de la convocatòria per una gastroenteritis. | T. M.

| Palma |

Ni un ni l'altre. Finalment, Héctor Cúper no podrà comptar per al partit contra el Deportivo de la Corunya "avui a les 21.00 hores en el Lluís Sitjar" amb Iovan Stankovic i Ariel Ibagaza.

El migcampista argentí semblava totalment recuperat del seu esquinç de turmell que li impedí jugar contra l'Espanyol i la Reial Societat, i tot feia pensar que avui tornaria a l'equip titular del Reial Mallorca. Però no només no sortirà des de l'inici, sinó que Cúper decidí ahir no convocar Ariel Ibagaza per al partit d'avui vespre. «Encara no està bé del tot. No és convenient que jugui i per això ha quedat fora de la llista», explicà ahir Cúper sobre l'absència del jugador argentí. Uns minuts abans que el tècnic del Mallorca donàs la llista de convocats, el mateix Ibagaza afirmava trobar-se bé i pendent de la convocatòria. «Estic bastant bé, encara tenc una mica de mal però que no m'impedeix jugar», deia el futbolista.

En canvi, a la llista de convocats sí apareixia Iovan Stankovic, que ja s'havia recuperat de la seva contractura muscular però que ahir no s'entrenà per culpa d'una gastroenteritis. Una infecció intestinal que en un principi no semblava preocupant, per la qual cosa Cúper l'incloïa a la llista. Mentre la plantilla vermellenca s'exercitava a Son Bibiloni, el doctor Joan Roig visitava el iugoslau a ca seva. El metge comprovava que Stankovic no estava gens bé, que li havia pujat la febre, tenia mal d'estómac i físicament es trobava molt dèbil. Davant aquest panorama, Roig avisà l'entrenador i l'informà de la situació. Aleshores Cúper no tenia més remei que llevar de la llista Stankovic i ficar-hi Óscar Arpón, que en un principi havia quedat fora.

+ VIST