Segueix-nos F Y T R

Héctor Cúper firmà ahir amb el València

«M'apassiona el repte», va dir l'argentí en sortir de la reunió amb els dirigents del club

Cúper va ser «assaltat» pels mitjans de comunicació de València.

| València |

Héctor Cúper, entrenador del València per a les dues pròximes temporades, va dir ahir a València, on es reuní amb el president del club, Pedro Cortés, amb el conseller delegat, Manuel Llorente, amb el secretari tècnic, Javier Subirats, i amb el vicepresident, Jaime Ortí, per acabar de tancar els detalls del seu contracte, que li agrada molt afrontar reptes com el que suposa aquesta nova etapa.

L'extècnic del Reial Mallorca va romandre a València poc més de quatre hores i es va reunir amb diferents membres del consell d'administració valencianista a la ciutat esportiva de Paterna abans de tornar a Palma.

Al final de la reunió, l'argentí afirmà que tot l'assumpte contractual està resolt definitivament i que ha firmat per a les dues pròximes temporades, tot i que indicà que encara desconeix quan serà presentat, si bé informà que tornarà a València entre el 12 i el 16 de juliol.

Sobre l'alt llistó que ha deixat Claudio Ranieri a l'equip després d'aconseguir per al València el títol de Copa del Rei i la classificació per a la Lliga de Campions, Cúper afirmà: «M'agraden molt els reptes». El nou entrenador del València comentà a més, en la seva primera visita a la ciutat esportiva del club, que confia que Claudio López i Mendieta «es quedin» la pròxima temporada.

Durant les darreres hores, després d'aconseguir la Copa del Rei, han augmentat els rumors sobre la marxa de tots dos jugadors del València. Mendieta és objecte de desig del Reial Madrid, mentre que el Lazio italià s'ha fixat durant les darreres setmanes en el Piojo.

L'entrenador argentí va ser molt eixut en paraules i va atendre els mitjans de comunicació valencians de camí al seu vehicle. Tot i que va tenir temps per dir que «m'apassiona el repte de fitxar per un club gran com és el València». El conjunt valencianista haurà de fer front a tres importants competicions la temporada que ve: la Lliga, la Copa del Rei i la Lliga de Campions.

+ VIST