Segueix-nos F Y T R

Vázquez: «És vital aguantar l'inici»

Claude Puel es mostra convençut que el seu equip eliminarà el Reial Mallorca

| Montecarlo |

Fernando Vázquez "vostès ja ho saben" no va prometre resultats quan arribà a Palma, però sí garantí que els espectadores gaudirien com mai no ho havien fet abans. El cert és que, malgrat que el Mallorca sempre ha estat en una posició còmoda a la classificació, les estones de bon futbol no han estat, ni molt manco, una constant. Però la gran excepció arribà dijous passat, quan els homes del tècnic gallec completaren un excepcional partit i encisaren el públic. En tot cas, just tres dies després, el mateix equip just empatava davant el Saragossa, que acabà el partit amb nou homes i es va permetre el luxe de fallar un penal. Però no hi ha dos partits iguals, com tampoc no s'assemblaran els noranta minuts d'avui amb els disputats a Palma. Fernando Vázquez va ser ahir molt clar durant la darrera roda de premsa prèvia al partit i assegurà categòricament que el Mallorca tenia un substancial avantatge que no pot desaprofitar. «Tenim un gran avantatge que no podem perdre. Evidentment, l'eliminatòria no està guanyada, però és com si un equip arribàs al descans guanyant per dos a zero... Jo he vist grans remuntades i ha de quedar clar que no ens podem confiar», explicà.

El tècnic del Mònaco Claude Puel va ser molt clar a l'hora d'explicar que el més important del partit no era l'actitud del Mallorca, sinó la dels seus propis futbolistes. «Ara per ara, no em preocupa gens l'equip contrari, el Mallorca. El cert és que el meu equip està molt bé i els jugadors molt motivats per aconseguir superar l'eliminatòria... A Palma no es va poder veure en cap moment el vertader Mònaco», explicà Puel.

El tècnic francès, així mateix, es va mostrar molt confiat amb les possibilitats dels seus homes. «Tenc absoluta confiança amb els meus jugadors. Estic segur que el Mònaco és capaç de derrotar i eliminar el Mallorca. Estic segur que els futbolistes donaran el cent per cent. Saben com ho han de fer per guanyar i superar l'eliminatòria. Ells no es veuen, en cap moment, eliminats», afirmà Puel.

+ VIST