Segueix-nos F Y T R

El Galatasaray arriba fugint del favoritisme

Popescu i Gica Hagi, grans atraccions d'un equip turc que ahir ja trepitjà Son Moix

| Palma |

El Galatasaray arribà ahir a Palma enmig d'una munió de periodistes del país otomà, i sense fer gala de de favoritisme en l'eliminatòria que els enfrontarà demà amb el Reial Mallorca. El campió turc disposa entre les seves files de jugadors de gran renom i experiència internacional, com Gica Popescu i Gica Hagi o el porter brasiler Taffarel, a més del davanter turc Sükur.

L'exjugador del Barcelona, Gica Popescu, respecta enormement el potencial del Reial Mallorca, i considera aquesta eliminatòria «molt complicada i dura per a nosaltres, si bé també ho serà pel Mallorca. Sabem que ells han fet dues grans campanyes, i han arribat a la final de la Recopa. Tenen jugadors de gran nivell».

L'objectiu del Galatasaray en la visita a Palma és «fer un bon partit aquí i treure un bon resultat. Marcar un gol estaria molt bé. Si ho aconseguim, segur que tindrem les coses més fàcils a Istanbul per passar de ronda», indicà Popescu.

El defensa romanès reconeix la superioritat del seu equip a la lliga turca, de la qual ha sortit campió en les tres darreres temporades, i que en l'actual treu onze punts al segon classificat, però admet que «les nostres ambicions passen per fer alguna cosa important a Europa, ja que l'any passat i enguany hem estat a un bon nivell a la Lliga de Campions, però ara volem fer alguna cosa més i arribar almenys a la final de la UEFA».

Mentre, la gran estrella del Galatasaray i vell conegut de l'afició espanyola per la seva presència al Reial Madrid i Barça, Gica Hagi, es mostrà menys xerrador que el seu compatriota Popescu, però afirmà que «els dos equips ens trobam en un bon moment, i serà un partit molt difícil per a tots dos».

+ VIST