Segueix-nos F Y T R

Beto Martín acaba amb Carlos Moyà

El mallorquí torna a fracassar en l'intent de vèncer a Palma, mentre Coria tomba Balcells a l'altra semifinal

| Palma |

Carlos Moyà tornà a caure eliminat al Mallorca Open, en aquesta ocasió a les semifinals, davant un rival, Alberto «Beto» Martín, que mai no l'havia derrotat abans, i que ahir el tombà amb un doble 6-3. Moyà no va fer un partit gens bo, molt allunyat del que havia oferit el dia anterior davant Nicolas Kiefer. Amb un rosari d'errades no forçades, el mallorquí donà vida a Martín que, mostrant-se segur amb el seu servei i sense precipitacions, aprofità a la perfecció el mal dia de Moyà.

Els aficionats mallorquins al tennis varen tornar a poblar les graderies del Coliseu per veure el màxim representant del nostre tennis, però les prop de 7.000 persones no bastaren per apujar el nivell de Moyà, que va fallar en els moments clau dels dos sets. A la primera mànega, amb el partit igualat, Moyà ja donà mostres que no es trobava a gust, mentre Martín aguantava els punts i, de tant en tant, deixava clavat el mallorquí amb la seva potent dreta. Amb un trencament de servei, al vuitè joc, ja va en tenir suficient per embutxacar-se el primer set, per 6-3.

A la segona mànega s'esperava un canvi de panorama, però el Moyà avassallador dels dies anteriors continuava sense donar senyals de vida. La història va ser mimètica, i en el moment clau del set, en aquesta ocasió al setè joc, Martín va trencar el servei del mallorquí. Posteriorment, just va haver de continuar fent el que havia fet tot el partit, mostrar-se inflexible amb el seu servei, per donar per finiquitat el partit, fer saltar la sorpresa i la decepció en els aficionats mallorquins, i deixar Carlos Moyà, un any més, lamentant-se per no poder guanyar un torneig que enguany tenia més bé que mai per endur-se.

Un pic empassat el mal tràngol de la derrota de l'ídol de la majoria d'assistents, arribà el moment de l'espectacle, sempre present quan Joan Balcells i Guillermo Coria han botat a la terra del Coliseu aquesta setmana. Joc de servei i volea, contra el canó de l'argentí. El partit respongué a les expectatives. Alternatives, un set per cadasqun (6-4 per Balcells, 3-6 per Coria), i una tercera i definitiva mànega que es resolgué per 7-5. La final, amb inesperats protagonistes, ja està servida.

+ VIST