Segueix-nos F Y T R

«Estam preparats per jugar diumenge»

Walter Pandiani i «Turu» Flores varen ser presentats ahir com a nous jugadors mallorquinistes

«Turu» Flores i Walter Pandiani, posen amb Manzano a Son Moix. | T.M.

| Palma |

Walter Pandiani i José Óscar Turu Flores varen ser presentats ahir com a nous jugadors del Reial Mallorca. El primer ve en qualitat de cedit per un any, encara que l'entitat mallorquinista es reserva una opció de compra. Per la seva banda, el Turu Flores ve fitxat en propietat per tres anys. El cost dels dos jugadors ha estat zero, ja que han format part de l'operació de traspàs d'Albert Luque al Deportivo de la Corunya. A l'acte de presentació, que es va dur a terme a Son Moix, els dos davanters coincidiren a assegurar que vénen preparats per jugar diumenge vinent en el debut lliguer davant del València. «Aquesta pretemporada he estat entrenant amb normalitat i he disputat tots els partits amistosos. Em trob en condicions de jugar i ara estic a disposició de l'entrenador», assegurà el Turu Flores.

La possibilitat que Walter Pandiani acabés a les files mallorquinistes era molt llunyana fa només una setmana. L'uruguaià explicava així per què havia accedit tan prest a fitxar per al Reial Mallorca: «El meu representant em va convèncer que aquesta possibilitat era bona per a mi. Aquí tinc possibilitats de jugar, que és allò que un jugador necessita. Jo veia que aquesta temporada seria molt difícil tenir minuts a l'equip». Tot i així, Pandiani va deixar molt clar que quan acabi la temporada té la intenció de tornar a l'equip corunyès. «Tinc il·lusió per fer un bon paper i tornar a A Corunya i rendir com jo vull en el Deportivo». Tot i així, no descartà tornar «cedit o traspassat» al Mallorca.

Pel Turu Flores, en canvi, s'obre una nova etapa a la seva carrera esportiva, segurament la darrera. L'any passat va estar cedit al Valladolid, equip on no va gaudir de minuts per jugar. Ara, als 31 anys, vol que tot li surti bé en el conjunt vermellenc: «Estic encantat de ser al Mallorca. Som aquí per sumar i intentar tirar endavant juntament amb el grup». Amb la incorporació d'aquests dos jugadors s'aconsegueix reforçar la línia d'atac del conjunt mallorquinista, molt minvada amb la marxa d'Albert Luque i la lesió de Samuel Etoo. De les dues noves incorporacions, Walter Pandiani, per la seva qualitat demostrada al Deportivo, és qui ha de marcar les diferències.

+ VIST