Segueix-nos F Y T R

Gran festa de Catalunya davant Equador

La selecció d'Àngel «Pichi» Alonso fou molt superior en tot moment al fluix combinat sud-americà

| Barcelona |

CATALUNYA 4
EQUADOR 2

CATALUNYA: Víctor Valdés; Curro Torres, Lopo, Quique Àlvarez, Sergi Barjuan; Sergio González, Xavi, Jordi Cruyff, Roger; Sergio García i Albert Luque.

Toni, Coromina, Capó, Celades, Luis García, Capdevila i Guardiola substituïren Víctor Valdés, Curro Torres, Lopo, Sergio González, Jordi Cruyff, Roger i Sergio García en el minut 46, Aarón suplí Albert Luque en el minut 72 i Piti entrà per Sergi en el minut 77.

EQUADOR: Francisco Cevallos; Iván Hurtado, Espinoza, Naicer Reasco, Cleber Corozo; Edwin Tenorio, Edison Méndez, Cléber Chala, Marlon Ayovi, Luis Gómez; i Ebelio Ordóñez.

Espinoza, Paul Ambrossi i Salas substituïren Francisco Cevallos, Marlon Ayovi i Luis Gómez, respectivament, en el minut 46 i Àngel Fernández va sortir per Cleber Corozco en el minut 77.

ÀRBITRE: Jesús Sánchez Téllez, del comitè català. Amonestà Curro Torres (min.43) i Roger García (min.45)

GOLS:
1-0: minut 9, Sergio García.
2-0: minut 17, Sergio García.
3-0: minut 26, Xavi.
3-1: minut 41, Ordóñez.
4-1: minut 77, Luis García.
4-2: minut 88, Giovany Espinoza.
INCIDÈNCIES: 67.100 espectadors presenciaren el partit. Notable presència de seguidors d'Equador. Albert Lopo es lesionà a la segona meitat i estarà de baixa dues setmanes.

La selecció de Catalunya tornà a oferir un bon partit en la seva aparició en escena i s'endugué una victòria merescuda davant un fluix Equador.

De l'enfrontament, a més de molts moments vibrants, quedarà la sensacional actuació del jove barcelonista Sergio García, que marcà dos gols sota l'atenta mirada de Frank Rijkaard i Txiki Begiristain.

La primera part fou espectacular, ja que els dos equips s'oblidaren de la defensa. Catalunya marcà ben aviat i abans que es complís la primera mitja hora ja guanya amb facilitat.

La pilota anava de banda a banda, però els sud-americans just la veien passar. Així i tot, Ordóñez marcà abans del descans. A la segona meitat, Ecuador va fer una passa endavant i, a més de dominar, marcà un altre gol. Catalunya jugava al contracop i ho feia bé. Així les coses, s'arribà al final de la gran festa del futbol català amb triomf de la selecció de Pichi Alonso davant un Equador que evidencià una clara falta de preparació.

+ VIST