Segueix-nos F Y T R

La millor Argentina goleja i humilia Sèrbia

El conjunt de Pekerman ja està classificat pels vuitens de final, mentre que els balcànics queden eliminats

| Gelsenkirchen |

ARGENTINA 6
SÈRBIA 0

ARGENTINA: Abbondanzieri, Ayala, Sorín, Heinze, Burdisso, Lucho González, Mascherano, Riquelme, Maxi Rodríguez, Crespo i Saviola.
Cambiasso per Lucho González, lesionat, en el minut 17, Tévez per Saviola en el minut 59 i Messi per Maxi Rodríguez en el minut 75.
SÈRBIA: Jevric, Duljaj, Gavrancic, Krstajic, Dudic, Koroman, Nadj, Stankovic, P. Djordjevic, Milosevic i Kezman.
Ergic per Nadj en el minut 46, Ljuboja per Koroman en el minut 50 i Vukic per Milosevic en el minut 70.
ÀRBITRE: Roberto Rosetti (ITA). Amonestà amb cartolina groga Crespo (min. 36) d'Argentina i Koroman (min. 7), Nadj (min. 17) i Krstajic (min. 42) de Sèrbia. Expulsà el serbi Mateja Kezman en el minut 65.
1-0: minut 6, Maxi Rodríguez.
2-0: minut 31, Cambiasso.
3-0: minut 41, Maxi Rodríguez.
4-0: minut 78, Crespo.
5-0: minut 84, Tévez.
6-0: minut 88, Messi.

La selecció argentina aconseguí la seva classificació pels vuitens de final pel Mundial de manera brillant en golejar de forma contundent (6-0) Sèrbia i Montenegro.

El conjunt argentí, tot i que a ràfegues, demostrà el futbol vistós que presagià a les classificatòries i oblidà la decepció que suposà l'eliminació a primera ronda al Mundial de Japó i Corea fa quatre anys.

Els serbis mai no oferiren la seva millor cara. Així, a la primera meitat es limitaren a abusar de les jugades a pilota aturada i a la segona, s'encomanaren a Savo Milosevic, tot i que es quedaren amb les ganes i continuen sense marcar un gol i ja estan eliminats.

Argentina sortí més entonada, amb major presència ofensiva i no tardà a quedar reflectit en el marcador. Així, en el minut 6, Maxi Rodríguez avançà Argentina en el marcador. Saviola, Maxi i Riquelme formaren un trío letal i abans del descans els homes de Pekerman aconseguiren dos gols més. Sèrbia eatava ja sense idees, entregada.

A la segona meitat era fàcil pensar que Argentina intentaria la golejada. Kezman fou expulsat i Crespo va fer el quart. Pekerman donà minuts a Tévez, que marcà el cinquè, i a falta d'un quart d'hora per al final entrà Leo Messi, que fou l'encarregat de fer el sisè. Argentina aconseguia així classificar-se de la millor manera possible.