Segueix-nos F Y T R

Decebedor empat d'Argentina i Holanda

Ambdues seleccions, ja classificades, reservaren forces per a les eliminatòries de vuitens de final

| Fràncfort. |

HOLANDA 0
ARGENTINA 0

HOLANDA: Van der Sar, Boulahrouz, Ooijer, Jaliens, De Cler, Van Der Vaart, Sneijder, Cocu, Kuyt, Van Nistelrooy i Van Persie.

Babel per Van Nistelrooy en el minut 55, Landzaat per Van Persie en el minut 67 i Maduro per Sneijder en el minut 86.

ARGENTINA: Abbondanzieri, Burdisso, Ayala, Milito, Cufré, Maxi Rodríguez, Cambiasso, Mascherano, Riquelme, Tevez i Messi.

Coloccini per Burdisso en el minut 23, Cruz per Messi en el minut 69 i Aimar per Riquelme en el minut 79.

ÀRBITRE: Medina Cantalejo (Espanya). Amonestà els holandesos Kuyt i De Cler i els argentins Cambiasso i Mascherano.

Holanda i Argentina es prengueren ahir un respir després de classificar-se anticipadament per als vuitens de final del Mundial d'Alemanya i empataren a zero gols amb actuacions que se semblaren ben poc amb les dels seus immediats antecedents en la competició.

Argentina es classificà en el primer lloc del grup C i s'enfrontarà en la pròxima fase a Mèxic, mentre que els holandesos jugaran davant Portugal.

Els detalls de qualitat de Carlos Tévez salvaren la nit a Frankfurt, en un partit poc atractiu que acabà amb els dos equips en actitud conservadora, arriscant el mínim.

Argentina tardà a escalfar motors i la presència del blaugrana Leo Messi en l'onze titular de Pekerman no fou el revulsiu esperat. El jove jugador del Barça fou sotmès a un estret marcatge i no pogué brillar com en els anteriors partits. Acabà sent substituït en el minut 69. Els holandesos controlaren la pilota des del començament i crearen molts problemes als sud-americans. Malgrat tot, l'ocasió més clara fou per a Argentina amb una rematada al pal de Tévez en el minut 27. Al final, just repartiment de punts.

+ VIST