Segueix-nos F Y T R

El Mallorca afina la punteria

Manzano vol posar fi als problemes amb el gol dels darrers partits i treballa les rematades a porteria

| Palma |

La poca efectivitat golejadora del Reial Mallorca, que només ha estat capaç de marcar tres gols en els quatre darrers partits i s'ha abonat a l'empat les darreres tres jornades, comença a ser preocupant. El tècnic Gregorio Manzano, gran amant de les estadístiques, ha pres consciència del problema i dedicà la major part de l'entrenament d'ahir a afinar la punteria dels seus homes, amb especial atenció als atacants.

La plantilla mallorquinista assajà diferents accions combinades, que eren culminades amb rematades a porteria. Manzano assegurà en la roda de premsa posterior a la sessió preparatòria que «els davanters viuen del gol i han de veure porteria i definir. Si en els darrers partits no s'ha aconseguit, els entrenaments són per millorar». El tècnic andalús s'ha proposat, sobretot, recuperar anímicament el davanter Dani Güiza, màxim golejador destacat de l'equip amb onze gols i que acumula quatre jornades sense marcar.Manzano és conscient de la importància dels tres punts de demà davant el Betis i per això és vital que l'equip es reconciliï amb el gol. Davant l'equip de Paco Chaparro, el tècnic mallorquinista avançà que tornarà a apostar per un 4-4-2 amb un rombe en el centre del camp.

Si tenim presents els assajos del Mallorca durant la setmana, no es descarta que hi hagi novetats en el duet atacant. Güiza té un lloc assegurat a la davantera mallorquinista, però podria canviar la seva parella de ball respecte a la jornada anterior. Juan Arango té moltes possibilitats d'abandonar la línia atacant per caure a la banda esquerra. L'internacional veneçolà, tant en els exercicis de dimecres passat com en el partidet de dijous ocupà la demarcació d'extrem, per la qual cosa, si hem de fer cas a la dita que «un equip juga tal com entrena», demà Arango no serà davanter.

La parella de Güiza serà o bé Óscar Trejo o bé Emilio Nsue, qui podria disputar el seu primer partit com a titular amb el primer equip. El mallorquí fou precisament qui formà el duet atacant amb el màxim artiller de l'equip en els entrenaments d'aquesta setmana.Així les coses, la reubicació a la banda esquerra d'Arango podria provocar la sortida de l'onze titular de Jonás o de Varela. Ambdós jugadors ja foren substituïts la jornada passada, contra el Valladolid.En defensa, les coses són clares i davant el Betis jugaran d'inici Scaloni, Ballesteros, Ramis i Fernando Navarro.

+ VIST