Segueix-nos F Y T R

Aquest diumenge s'ha celebrat la desena edició del Trail Trofeu Ciutat de Palma

|

Aquest diumenge dematí s'ha celebrat a Son Ximelis la desena edició del Trail Trofeu Ciutat de Palma. La cursa ha comptar amb una considerable afluència de corredors de totes les categories i edats, tant que s'inicien en el món de la cursa de muntanya com atletes experimentats.

Aquesta desena edició ha comptat amb un nou recorregut, de 9 quilòmetres, per als esportistes que s'inicien en el trail, a part del clàssic de 15 quilòmetres i un de més llarg, de 20 quilòmetres, que ja es va incorporar la passada edició. Les curses de les tres categories han començat simultàniament, a les 9 del matí.

El vencedor de la categoria amateur de 9 quilòmetres ha estat Sergio Antonio Martínex Lorden, amb un temps de poc més de 38 minuts, seguit d'Adrià Peralta i Oscar Rodríguez. Han fet podi per la categoria clàssica Joan Alexandre Melià, Fèlix Forcades i Juanjo Aguilo. Per la categoria de 20 quilòmetres, Alejandro Forcades, Juan Navarro i Pablo Muntaner.

En l'acte de la presentació, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma destacà les virtuts d'aquesta modalitat de cursa, que combina els factors saludables d'una vida activa amb el respecte i admiració vers l'entorn. «És una carrera que dona a conèixer un espai natural de Palma, un gran patrimoni cultural, amb un circuit dissenyat per a corredors que permet realitzar innovacions com les d'enguany», declarà.

+ VIST