Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

|

Parc central de Bombers
L'escàndol al voltant de la construcció del Parc de Bombers de Palma també pot provocar un debat polític important: per què no convertir aquesta instal·lació en el Parc de Bombers central de Mallorca? Per què no crear un consorci integrat per tots els parcs de l'Illa, cercant més coordinació? Diuen que qui s'oposa amb més vehemència a aquesta iniciativa és Pepa Peláez (PSOE), cap d'Emergències de Cort.

Victòria de Rodríguez
Dins el PP s'assegurava ahir que, si surt la moció de censura a Cort contra Aina Calvo, "serà una gran victòria" de José María Rodríguez, ja que altres membres de la direcció eren partidaris d'aguantar fins al final de la legislatura.

El perfil de Cirer
Sectors d'UM de Palma veuen el perfil de Catalina Cirer com a "perfectament acceptable per a nosaltres com a batlessa". Valoren que "sigui catalanoparlant, sensible als valors propis de Mallorca, dialogant" i, des d'una perpectiva ideològica, "no gaire llunyana d'una part dels militants del nostre partit". També valoren que "ja tingui l'experiència d'haver estat batlessa".

Avançam: entrevista amb Antich
La plataforma Avançam demanarà aviat una entrevista amb el president Antich per explicar-li la seva proposta de fer una llei de consultes populars. També farà la petició per entrevistar-se amb la presidenta del Parlament, Aina Rado, i amb els caps dels grups parlamentaris. Ja ha sol·licitat l'encontre amb la presidenta del Consell, Francina Armengol. El coordinador de la plataforma, Andreu Caballero, treballa de valent per fer realitat aquesta iniciativa.

+ VIST